Դասընթացներ

Կիսվել

Խոհարարություն

 

 

Ծրագիրը իր մեջ ներառում է `

 

  1. Տեսական դասընթացներ` մսամթերք, բանջարեղեն, թռչնեղեն, ձկնեղեն, ձավարեղեն, ընդեղեն, մակարոնեղեն, համեմունքներ:
  2. Հայկական, վրացական, եվրոպական, արևելյան,մեքսիկական խոհանոց:
  3. Մսամթերք` տավար, խոզ, գառ, մշակում և ջերմային մշակում
  4. I տաք հայկական ճաշատեսակներ,
  5. II տաք ճաշատեսակներ` տավարի, գառի , խոզի , հավի մսից , սնկից , ձկնեղենից , աղցաններ
  6. Բանջարեղենային կերակրատեսակներ, բանջարեղենի մշակում, ջերմային մշակում
  7. Ճաշատեսակներ բանջարեղենից, ճաշատեսակներ խմորից` պիցցա, աճմա, խինկալի
  8. Տաք և սառը ուտեստների ձևավորում